Modele BMW pentru oameni harnici: M3, M4 şi Seria 5 pick-up | GALERIE FOTO

Autor: Andrei Ştirbu 21 oct. 2014 Știri auto

 

 


Nu ai nevoie de BMW Seria 5 sau de BMW M4 pick-up, evident. Însă asta nu înseamnă că ideea unui pick-up fantezist care să poarte sigla BMW poate fi lăsată de izbelişte…

Asocierea „pick-up” şi „BMW” nu-ţi este foarte străină, probabil. Şi generaţia anterioară BMW M3 a primit o versiune cu benă. La fel a păţit un model care oricum este practic prin caraterul său, BMW X5

GALERIE FOTO

Acum a venit, într-un mod cât se poate de natural, rândul lui BMW M4 să se prezinte ca super ute (făcând, probabil, orice australian să-şi frece mâinile pofticios). Motor bi-turbo cu şase cilindri în linie, 431 CP, 550 Nm şi o punte spate uşurată, pregătită oricând să sară în lateralul maşinii – unii ar numi asta un vis. X-Tomi Design s-a jucat un pic cu Fotoşopul şi a ieşit asta:

Dacă vrei să vezi poze (şi să citeşti despre) M-ul normal, trebuie să dai click aici

Lucrurile au degenerat şi s-a ajuns şi la versiuni pick-up pentru Seria 5, pe care băieţii de la autoevolution.com le-au scos la iveală de nu-ştim-nici-noi-unde. Cert este că se prezintă cam aşa: 

Dacă ar exista aşa ceva, ar avea un rival direct de la Audi

Probabil că ar trebui să-ţi spunem şi câteva cifre care să caracterizeze practicitatea acestor maşini – masă maximă admisă, volumul benei etc. – însă ştim că nu ai vrea să afli aşa ceva. Ai vrea? Adică… ţi-ai cumpăra un pick-up BMW dacă ar exista în serie?

BMW M3 pick-up a fost desenat de către cei de la Carscoops.com ca glumă de 1 aprilie. Mai multe imagini cu acest model puteţi găsi aici.


Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide