Modele BMW pentru oameni harnici: M3, M4 şi Seria 5 pick-up | GALERIE FOTO

Nu ai nevoie de BMW...

Modele BMW pentru oameni harnici: M3, M4 şi Seria 5 pick-up | GALERIE FOTO Modele BMW pentru oameni harnici: M3, M4 şi Seria 5 pick-up | GALERIE FOTO

 

 


Nu ai nevoie de BMW Seria 5 sau de BMW M4 pick-up, evident. Însă asta nu înseamnă că ideea unui pick-up fantezist care să poarte sigla BMW poate fi lăsată de izbelişte...

Asocierea „pick-up” şi „BMW” nu-ţi este foarte străină, probabil. Şi generaţia anterioară BMW M3 a primit o versiune cu benă. La fel a păţit un model care oricum este practic prin caraterul său, BMW X5

GALERIE FOTO

Acum a venit, într-un mod cât se poate de natural, rândul lui BMW M4 să se prezinte ca super ute (făcând, probabil, orice australian să-şi frece mâinile pofticios). Motor bi-turbo cu şase cilindri în linie, 431 CP, 550 Nm şi o punte spate uşurată, pregătită oricând să sară în lateralul maşinii - unii ar numi asta un vis. X-Tomi Design s-a jucat un pic cu Fotoşopul şi a ieşit asta:

Dacă vrei să vezi poze (şi să citeşti despre) M-ul normal, trebuie să dai click aici

Lucrurile au degenerat şi s-a ajuns şi la versiuni pick-up pentru Seria 5, pe care băieţii de la autoevolution.com le-au scos la iveală de nu-ştim-nici-noi-unde. Cert este că se prezintă cam aşa: 

Dacă ar exista aşa ceva, ar avea un rival direct de la Audi

Probabil că ar trebui să-ţi spunem şi câteva cifre care să caracterizeze practicitatea acestor maşini - masă maximă admisă, volumul benei etc. - însă ştim că nu ai vrea să afli aşa ceva. Ai vrea? Adică... ţi-ai cumpăra un pick-up BMW dacă ar exista în serie?

BMW M3 pick-up a fost desenat de către cei de la Carscoops.com ca glumă de 1 aprilie. Mai multe imagini cu acest model puteţi găsi aici.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.