Modele clasice, "lipite" de şosea. GALERIE FOTO

Pasionaţii de tuning şi modele clasice deopotrivă au parte de o surpriză din partea celor de la StanceWorks, care au realizat o galerie foto cu maşini care au scris istorie într-o ipostază bizară: lipite de asfalt.

Modele clasice, "lipite" de şosea. GALERIE FOTO Modele clasice, "lipite" de şosea. GALERIE FOTO

Cu ajutorul tehnicilor de editare foto, cei de la Stanceworks au realizat o galerie foto cu modele clasice aşa cum ar fi arătat ele dacă un tuner sau un proprietar excentric le-ar fi schimbat jantele şi ar fi modificat unghiul de cădere al roţilor.

Aşadar, băieţii s-au pus pe modificat imagini de presă şi capturi din reviste şi broşuri, iar rezultatul este unul destul de cool spunem noi. Printre modelele care au suferit uşoara cosmetizare enumerăm Mercedes-Benz 300SEL, Rambler American, Volkswagen Scirocco, Pontiac Tempest, Chevrolet Corvair Monza Club Coupe şi Fiat 128.

Pe restul vă lăsăm să le descoperiţi singuri, în galeria foto de mai sus.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.