Modele exotice şi fete frumoase. Pe scurt, Brisbane Supercar Club. VIDEO

Maşinile frumoase au atras de când lumea femei frumoase. Iar când formaţia fete-maşini devine completă, unii filmează iar alţii se bucură de rezultate.

Pe lângă mult soare, vreme superbă şi un acces la ocean care ar face gelos orice posesor de ambarcaţiune, resursele naturale de care dispun australienii constau şi în fete frumoase. Le mai rămâne doar să importe maşinile frumoase şi reţeta pentru o sesiune video reuşită este completă.

Pe fete nu ştim cum le cheamă, dar vă putem spune câteva din mărcile care sunt reprezentate de modele exotice în videoclip (deh, noi suntem cu maşinile): Lexus, Ferrari, Audi, Lamborghini şi Maserati.

"Modelele" le alegeţi singuri, de mai jos:

Behind the Scenes - Super Car Shoot from Steven Grevis on Vimeo.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.