Modele noi de la Sparco Wheels by OZ Racing

La colecţia jantelor Sparco Wheels by OZ Racing li se alătură alte două noi modele: Assetto Gara şi RTT524.

Modele noi de la Sparco Wheels by OZ Racing Modele noi de la Sparco Wheels by OZ Racing

Lumea competiţiilor auto este familiară cu brandul Sparco de multă vreme prin accesoriile de concurs gen costume de piloţi, căşti, mănuşi, scaune ergonomice şi multe altele. De doi ani, Sparco şi-a unit forţele cu celebra OZ Racing, liderul mondial de necontestat al jantelor de aliaj premium şi de competiţie.

Din această colaborare s-a născut Sparco Wheels, care a lansat prima colecţie de trei modele (Drift, Rally si Pista) în 2009 şi a îmbunătăţit-o anul acesta cu încă două noi modele, Assetto Gara şi RTT524. Toate jantele din colecţia Sparco au omologarea TUV şi RAR asemeni tuturor modelelor create de OZ Racing, OZ X-line şi MSW.

Modelul Assetto Gara este o janta cu pronunţat specific italian. Începând de la nume care în traducere înseamnă "alura de curse", forma tipică sportivă şi terminând cu greutatea redusă, aceast model de jante se adresează unor modele precum Honda Civic sau Subaru Impreza. Şoferii pasionaţi care-şi vor "încălţa" maşina cu aceste jante, vor aprecia look-ul deosebit dat de finisarea Matt Black şi conceptul cu 10 spiţe curbate spre exterior.

Modelul RTT524 adoptă o formă mai de clasă, mai aristocrată prin forma cu cinci spiţe şi muchiile tăiate ascuţit. Acest model de jante este un tribut adus designului auto japonez, cu forme distincte şi creaţii inginereşti speciale, cum ar fi în acest caz Under Cut (curbura de sub spiţe), la îmbinarea cu peretele interior al jantei. Aplicaţiile pentru acest model sunt diverse, de la modelele japoneze sport precum Mazda3 până la cele germane ca BMW Seria 3 sau Audi A4.

În concluzie, jantele Sparco by OZ Racing sunt o prezenţă din ce în ce mai apreciată şi mai căutată în lumea pasionaţilor auto. Totodată prin prezenţa plină de " tuning'', contribuie la o segmentare mai clară a domeniului jantelor de aliaj, cu un accent pe partea de aducere în stradă a conceptului racing/drifting/tuning.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.