Modelele BMW - cea mai bună valoare de revânzare

Conform analizei Eurotax Schwacke în Germania, modelele BMW au obţinut şi pentru 2007 cea mai bună valoare de revânzare. În numai puţin de şapte din cele unsprezece clase de automobile, BMW ocupă prima poziţie.

Modelele BMW - cea mai bună valoare de revânzare Modelele BMW - cea mai bună valoare de revânzare
Conform studiului Eurotax „„AutomobilForecastIndex“” BMW ocupă şi pentru 2007 cele mai bune poziţii. Astfel BMW Seria 1 118d este automobilul care şi-a conservat cel mai bine valoarea pe piaţa germană, modelul înregistrând o valoare de revânzare după trei ani de 71,5% din preţul de listă, cu numai puţin de 13,8 puncte procentuale faţă de orice alt model al concurenţei.

În clasamentul general BMW Seria 1 este urmat de BMW X3 unde ocupă prima poziţie în clasamentul Off-Roader şi apoi de modelul X5 care se clasează pe locul doi. BMW Seria 3 ocupă prima poziţie în segment, modelele BMW 320d limuzină şi BMW 320 Touring obţinând rezultate cu mult peste concurenţă. Cele mai de succes versiuni pentru Seria 5 sunt BMW 520d şi BMW 530xd Touring, de asemnea cu cele mai bune punctaje în „AutomobilForecastIndex“. Ultima victorie a fost revendicată de BMW 630i, cu o valoare de revânzare de 66,9 procente din preţul de listă dupa trei ani.

BMW Seria 7
, în pragul lansării unei noi generaţii, deşi nu intră în topul celor mai mici devalorizări procentuale, în valori absolute ocupă prima poziţie. Aceeaşi performanţă o obţine şi BMW Z4 la categoria Roadster.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.