Modelele Jaguar îşi devorează concurenţii BMW, Audi şi Mercedes-Benz

Cei de la Jaguar ne-au demonstrat că ştiu să-şi aleagă inteligent agenţia de publicitate şi ideile atunci când vor să mai "muşte" puţin din concurenţii germani de la Mercedes-Benz, Audi şi BMW.

Modelele Jaguar îşi devorează concurenţii BMW, Audi şi Mercedes-Benz Modelele Jaguar îşi devorează concurenţii BMW, Audi şi Mercedes-Benz

După ce noul F-Type Coupe s-a alăturat răufăcătorilor britanici, dar mai ales după ce Jaguar a apostrofat sistemul Magic Body Control al celor de la Mercedes-Benz, producătorul din Coventry revine cu trei postere care susţin campania "Devour the Road".

De proiect s-a ocupat agenţia de publicitate Y&R din Toronto, Canada, iar rezultatul final transformă emblemele rivalilor în simple gustări pentru modelele Jaguar. Rămâne de văzut dacă şi trio-ul german va gusta gluma şi va răspunde provocării:

Sursa: creativecriminals.com

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.