Modelele Mercedes-Benz, actori în noul film din seria Die Hard

Autor: Iulian Dnistran 28 ian. 2013 Știri auto
Modelele Mercedes-Benz, actori în noul film din seria Die Hard

În cel mai nou film din seria Die Hard, A Good Day to Die Hard, vor apărea nu mai puţin de zece modele ale producătorului german Mercedes-Benz, ceea ce ne face să ne întrebăm „cât de departe se poate merge în plasarea de produse?”.

Destul de departe, se pare, pentru că în cel mai nou film din seria Die Hard, în care Bruce Willis va încerca, din nou, să scape lumea de băieţii răi, Mercedes-Benz va apărea cu modelele C-Class, Sprinter, G-Class, G63 AMG, GL-Class, Unimog, Zetros, SLS AMG, E-Class şi Maybach 57.

„Suntem foarte fericiţi că am reuşit să ajutăm noul film din seria Die Hard cu multe dintre maşinile noastre. De la C-Class până la Zetros, flota de modele Mercedes-Benz nu putea fi mai potrivită pentru acest film de acţiune cu cascadoriile sale spectaculoase de pe străzile Moscovei”, a spus Anders Sundt Jensen, preşedintele departamentului de comunicare al diviziei auto de la Mercedes-Benz.

Din trailerul făcut chiar de cei de la Mercedes-Benz se vede că şi BMW a contribuit la filmul A Good Day to Die Hard cu o flotă de modele Seria 7.

Aruncaţi o privire peste trailerul de mai jos şi spuneţi-ne ce părere aveţi.

Video:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide