Modelele VW mai vechi de 4 ani beneficiază de Direct Express

Reprezentanţa Midocar Vitan oferă din luna ianuarie, în premieră în România, un nou serviciu dedicat autoturismelor Volkswagen cu vechime mai mare de patru ani.

Modelele VW mai vechi de 4 ani beneficiază de Direct Express Modelele VW mai vechi de 4 ani beneficiază de Direct Express

Direct Express este serviciul destinat autovehiculelor Volkswagen fabricate înainte de anul 2009 şi garantează costuri de reparaţie adaptate la vechimea maşinii. Astfel, proprietarii maşinilor ieşite din garanţie beneficiază prin Direct Express de piese de schimb economice originale Volkswagen dar şi de expertiza unui service de marcă.

În cazul servisării prin Direct Express, reparaţiile se pot realiza pe loc, fără programare, cu ajutorul componentelor în conformitate cu standardul Volkswagen. Costul este apoi adaptat la vechimea maşinii, clientul beneficiază de garanţie iar manopera este inclusă în preţ.

Oferta de deschidere pe care Midocar Direct Express o propune până la sfârşitul lui aprilie este de 300 de lei pentru schimb plăcuţe de frână faţă pentru modelele Polo, Golf şi Passat, cu manoperă inclusă.

Mai multe informaţii despre Direct Express pot fi accesate aici.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.