Modelul Ferrari Testarossa deţinut de Alain Delon s-a vândut cu 171.500 euro

Sunt mulţi pasionaţi care şi-ar dori să-şi îmbogăţească propriile colecţii un puternicul model Testarossa al celor de la Ferrari, însă valoarea modelului creşte atunci când este cumpărat de la un actor de talia lui Alain Delon.

Modelul Ferrari Testarossa deţinut de Alain Delon s-a vândut cu 171.500 euro Modelul Ferrari Testarossa deţinut de Alain Delon s-a vândut cu 171.500 euro

Vânzarea sportive italiene s-a făcut prin intermediul casei de licitaţii Artcurial, actorul despărţindu-se de modelul pe care l-a achiziţionat în 1989. Mai mult, Delon a dorit ca maşina să meargă la un colecţionar care să o folosească adevcat, în propriul interes.

Aşadar, actorul s-a despărţit de modelul Ferrari Testarossa pentru 171.500 de euro, dublu faţă de cei 80.000 de euro, la cât era estimată iniţial maşina.

Produs de Ferrari între 1984 şi 1996 în 7.177 de exemplare, modelul Testarossa se mândreşte cu caroseria semnată de Pininfarina şi cu un motor V12 de cinci litri, care scoate 390 CP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.