MOL România va finanţa proiecte de protecţia mediului în valoare de 700.000 de lei

Juriul programului a selectat 30 de proiecte care urmează să primească finanţare în cadrul componentei „Spaţii verzi urbane”.

MOL România va finanţa proiecte de protecţia mediului în valoare de 700.000 de lei MOL România va finanţa proiecte de protecţia mediului în valoare de 700.000 de lei

MOL România şi Fundaţia pentru Parteneriat vor sprijini financiar implementarea a 51 de proiecte de mediu, în cadrul ediţiei a 14-a a programului „Spaţii verzi”. Suma alocată pentru finanţare a ajuns la aproape 700.000 de lei în cadrul acestei ediţii.

Juriul programului a selectat 30 de proiecte care urmează să primească finanţare în cadrul componentei „Spaţii verzi urbane”.

Activităţile incluse în această componentă - care includ reamenajarea spaţiului verde din cadrul unor şcoli, grădiniţe, centre de copii şi parcuri publice - se vor desfăşura în 14 judeţe.

Aceste  acţiuni presupun plantarea a peste 1.800 de arbori şi arbuşti şi în jur de 5.600 flori pe o suprafaţă de 63.347 mp de spaţiu urban. Spaţiile astfel transformate vor deveni locuri ideale pentru desfăşurarea unor activităţi de educaţie ecologică, scopul fiind ca elevii să înţeleagă importanţa protejării mediului.

În cadrul celor treisprezece ediţii anterioare ale programului „Spaţii verzi”, desfăşurate în perioada 2006-2018, au fost finanţate 569 de proiecte cu o sumă aproape 7 milioane de lei. Peste 219.000 de persoane au fost implicate iar suprafaţa spaţiilor verzi create şi reabilitate a depăşit 485.000 de metri pătraţi.
 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.