Momkhana: drifturi cu monovolumul. Cu mama la volan. Şi cu copiii în maşină. VIDEO

Suntem siguri că ai auzit de Ken Block şi de filmuleţele lui de Gymkhana, unde îşi face de cap cu maşini modificate la extrem prin centrul metropolelor sau într-un depozit părăsit. Ei bine, videoclipul de mai jos e la fel, doar că se schimbă şoferul, maşina şi peisajul.

Cum ar fi dacă mama lui Ken Block l-ar lua de urechi şi l-ar pune la respect printr-un test de răbdare pe bancheta din spate a monovolumului familiei? Păi, destul de distractiv, dacă ar fi să ne uităm la videoclipul de mai jos, unde o mamă (nu a lui Ken Block) îşi ia copiii de la şcoală şi îi duce acasă în (probabil) cea mai tare maşină de familie din istorie.

VIDEO:

P.S. Puştiule, nu mai sta cu ochii în telefon, că o să te trezeşti cu mâncarea de la prânz în poală.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.