Monster Bike

Atunci când eşti un cascador nebun şi rămâi în pană de idei, te apuci de construit un Monster Bike.

Monster Bike Monster Bike
Monster BikeMonstrul australian va fi prezentat pe 29 februarie la Melbourne Motor Show şi a fost construit de Ray Baumann, un om care a fost pilot cascador şi care acum a căutat ceva mai puţin periculos de făcut, dar la fel de impresionant. Motocicleta, sau mai bine zis, vehiculul pe două roţi cântăreşte 13 tone, are o lungime de aproape 9 metri şi o înălţime de 3 metri.

Motorizarea este asigurată de un propulsor de camion Detroit Diesel cuplat la o transmisie automată cu şase trepte Allison. Imensele roţi sunt preluate de la un alt monstru, o basculantă Caterpillar folosită în exploatările miniere. "Fac cascadorii de câţiva ani, am doborât câteva recorduri dar mi-am rupt şi spatele tot de atâtea ori. Acum zdrobim lucruri, ceea ce în mod clar este mai puţin riscand decât săritul peste ele" a declarat Ray Baumann.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.