Montecarlo Automobile prezintă modelul Rascasse, un supercar alimentat cu GPL

Montecarlo Automobile împlineşte, în 2013, 30 de ani de existenţă. Pentru a marca această aniversare aşa cum se cuvine, constructorul monegasc a prezentat un nou supercar denumit Rascasse.

Montecarlo Automobile prezintă modelul Rascasse, un supercar alimentat cu GPL Montecarlo Automobile prezintă modelul Rascasse, un supercar alimentat cu GPL

Rascasse este cel mai nou model al constructorului Montecarlo Automobile, care este cunoscut drept primul producător de maşini din Monaco.

Denumit după faimosul viraj Rascasse din cadrul Marelui Premiu din Monaco, supercarul monegasc e pus în mişcare de un motor V12 de 5,4 litri de origine BMW, care poate funcţiona atât pe benzină, cât şi pe GPL îmbogăţit cu hidrogen. Propulsorul, care dezvoltă 500 CP, este acelaşi ca în modelul Rolls-Royce Silver Seraph din anul 1998.

Dacă 500 CP nu vi se par suficienţi, atunci ar trebui să ştiţi că Montecarlo Automobile plănuieşte să construiască o versiune mai puternică a modelului Rascasse, care va primi un sistem de propulsie hibridă şi tracţiune integrală.

Exteriorul maşinii arată similar cu supermaşinile italiene Ferrari Enzo şi Ferrari F40, în timp ce interiorul a fost inspirat din bărcile de viteză de lux şi a primit foarte multe ornamente din lemn.

Montecarlo Rascasse va fi produs într-o serie limitată de doar 15 exemplare, iar fiecare dintre ele are un preţ de pornire de aproximativ 510.000 de euro.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.