Monticello Motor Club

La aproape 150 de kilometri de New York s-a deschis un circuit privat pentru cei care işi permit bolizi pe patru roţi şi nu au unde să îi folosească la capacitate maximă.

Monticello Motor Club Monticello Motor Club

New York nu e un orăşel sărac. Deloc. Dacă nu e sărac atunci e bogat. Plin de oameni bogaţi. Oameni bogaţi cu maşini scumpe. Enzo. Murcielago. SLR McLaren. Ce faci cu ele? Ei bine, de acum încolo poţi să te dai cu ele pe o pistă privată situată la 150 de kilometri de metropola americană.

Dar atenţie. E foarte exclusivist. Pista de 4,1 mile poate fi folosită doar dacă plăteşti o taxă de inscriere de 125.000 de dolari şi una anuală de 7500 de dolari. Mai greu e să intri, nu? Dar având în vedere numărul de oameni cu bani foarte mare de la noi din ţară, ne întrebăm cât mai durează până câmd se gândeşte un inteprinzător privat să construiască şi la noi aşa ceva?


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.