Morgan Roadster 4 Seater vândut în România

Peisajul automobilistic românesc s-a mai îmbogăţit cu un specimen rar, este vorba de un model retro Morgan Roadster 4 Seater.

Morgan Roadster 4 Seater vândut în România Morgan Roadster 4 Seater vândut în România

Deşi 2010 se anunţă un an foarte greu pentru români şi cultura pentru automobilele clasice nu este foarte dezvoltată, peisajul maşinilor retro este mai bogat cu un exemplar, în acest an se va livra primul Morgan Roadster 4 Seater. "În 2009 am vândut trei unităţi, iar anul acesta vom livra un Morgan Roadster 4 Seater, în valoare de 49.000 lire sterline, şi negociem o comandă pentru un model Morgan AeroSuperSports, care costă aproximativ 140.000 de lire sterline", a declarat pentru MEDIAFAX Anda Mancaş, project manager Pro Auto Industries.

Roadster 4 Seater este un model de colecţie care se adresează celor care apreciază spiritul retro şi mai puţin celor care vor un bolid pentru a impresiona prin opulenţă sau forţă brută. Conform catalogului oficial, acest model are sub capotă un propulsor V6 de 2.967 cmc şi dezvoltă 220 CP la 6.000 rpm, iar cuplul este de 290 Nm. Datorită greutăţii mici de 938 kg, acest model poate atinge 100 km/h în jurul a 5 secunde.

Echiparea de bază este destul de austeră, lipsind aerul condiţionat sau sistemul audio . Lista de opţionale este însă kilometrică şi de la preţul de bază de 42.233 lire se poate ajunge la valori considerabil mai mari. Pentru că, de exemplu, cele două dotări amintite mai sus nu costă deloc puţin, aerul condiţionat fiind disponibil la un preţ de 1.870 lire, tapiţeria din piele ajunge la 1.965 lire şi cam fiecare excentricitate vine cu un tarif pe măsură.

Pro Auto Industries vrea să îşi extindă activitatea de livrare Morgan în România şi în viitor se ia în calcul chiar deschiderea unui showroom oficial în care aceste modele să fie reprezentate.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.