Mosler T900S

Două dintre cele mai renumite companii din America specializate în domeniul motorsport-ului, Nelson Supercars şi Mosler, au dezvoltat un nou pachet de tuning pentru modelul Mosler T900S.

Mosler T900S Mosler T900S
Propulsorul supercarului american Mosler T900S dezvoltă în varianta de serie 600 CP. Datorită modificărilor aduse motorului, acesta atinge incredibila putere de 1800 CP, fiind cu 800 CP mai mare decât Bugatti Veyron. Cei 1800 CP se dezlănţuie o dată cu apăsarea unui buton amplasat în habitatul maşinii. Propulsorul montat central provine de pe modelul Corvette Z06 derivat din motorul LS6 V8. Întregul supercar cântăreşte 1134 Kg fiind cu 739 Kg mai uşor decât Bugatti Veyron. Ţinând cont de aceste valori, ne putem aştepta ca bolidul american să treacă pe primul loc ca fiind cea mai rapidă maşină din lume.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.