Motivul "criminal' pentru care şoferii au luat amendă pentru că au parcat pe locul LOR de parcare.

Explicaţia pentru amenzile primite este că ...

Motivul "criminal' pentru care şoferii au luat amendă pentru că au parcat pe locul LOR de parcare. Motivul "criminal' pentru care şoferii au luat amendă pentru că au parcat pe locul LOR de parcare.

 


Dacă România vi se pare dificilă şi stupidă, atunci Anglia este mama prostiei. Consiliul din Kingston i-a amendat pe londonezii de pe strada Cadogan pentru că şi-au parcat maşinile pe aleile lor de parcare. Pe cele ale casei, adică. Toată strada a luat amenzi şi nimeni nu le-a băgat în seamă bazându-se pe greşala autorităţilor. În 3 zile s-au făcut însă 3 amenzi la rând înmulţit cu 110 lire sterline pentru fiecare şofer de pe Cadogan. După ce s-au unit şi au fost să ceară lămuriri, li s-a spus că au fost fotografiaţi când parcau pe locuri ilegale. Enervaţi, proprietarii amendaţi s-au dus cu acte prin care au dovedit că locurile de parcare sunt ale lor, proprietate personală. Acum vine partea "frumoasă". Explicaţia pentru amenzile primite este ca aleile de parcare ale caselor sunt pe strada din spate, iar ei sunt domiciliaţi pe strada din faţa casei. Aşa că, practic, maşina lor este parcată pe altă stradă. Iar acele alei, deşi sunt fix pentru parcarea maşinii şi atât, sunt considerate locuri pt decongestionare când e aglomerat. Până la urmă, oamenilor le-au fost anulate amenzile, însă treaba nu s-a lămurit legal cu totul. 
 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.