Moto-Home

Atunci cand îți iubești foarte mult motocicleta dar vrei să fii acasă tot timpul, combinația dintre cele două e inevitabilă.

Moto-Home Moto-Home
Poza este realizată, unde altundeva decât în patria customizării, în SUA, acolo unde un pasionat de motociclism a transformat o rulotă ambulantă într-o motocicletă cu o casă intreagă după ea. Apariția inedită va fi în mod sigur un obiect de inspirație pentru mulți pasionați, astfel încât nu ar fi exclus ca în curând să vedem mai multe asemenea modele.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.