Moto Hub – un nou centru de service autorizat BMW Motorrad se deschide la Bucureşti

Autor: ProMotor 12 iul. 2019 Știri auto

Reţeaua BMW Motorrad se extinde cu un nou centru de service la Bucureşti pentru a răspunde creşterii continue a pieţei româneşti. Investiţia Moto Hub oferă servicii complete pentru clienţii BMW Motorrad.

Noul centru Moto Hub include un magazin de piese şi accesorii, staţie ITP, spaţiu de vânzare motociclete second-hand, servicii de rent-a-bike, tururi moto cu ghid profesionist în România şi străinătate şi, prin şcoala de pilotaj RideX, module de training de safety, cornering sau off-road.

Moto Hub este primul service autorizat din reţeaua BMW Motorrad. Se alătură celor trei dealeri BMW Motorrad din Bucureşti, Oradea şi Iaşi. Este un centru monomarcă, deschis în 2018, care a fost extins la standardele BMW Motorrad în urma unei investiţii de 170.000 de euro. Proiectul acoperă o suprafaţă de 600 m2 , din care 360 m2 pentru service şi 240 m2 pentru showroom. Este cel mai mare centru de service BMW Motorrad din ţară, atât din perspectiva suprafeţei, cât şi a numărului de posturi de lucru, cu un total de 5, dintre care unul dedicat pentru urgenţe şi recepţie directă, fără programare.

Serviceul Moto Hub este poziţionat într-un spaţiu din cadru complexului Romexpo, pe Bulevardul Expozitiei 22-30. Intrarea C, Romexpo, hala G7.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide