Moto vs. maşină: cine a fost de vină în situaţia de faţă?

Trebuie multă atenţie pentru a observa cine poartă vina accidentului de faţă: motociclistul sau şoferul maşinii? Avem, însă, şi o veste bună: motociclistul nu a păţit nimic grav.

Deşi cel care filmează era destul de departe de locul incidentului, nu este greu de remarcat faptul că motociclistul implicat în coliziunea cu maşina care venea din faţă depăşise linia continuă în curbă. Din fericire, coliziuneea cu SUV-ul de pe contrasens nu s-a soldat cu urmări grave, motociclistul ridicându-se destul de repede de pe jos.

Urmăriţi mai jos imaginile:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.