Motoare până la 300 de cai, preţuri până la 50.000 de euro

BMW lansează noul SUV X2

Motoare până la 300 de cai, preţuri până la 50.000 de euro Motoare până la 300 de cai, preţuri până la 50.000 de euro

2016 Paris, BMW aduce la Paris conceptul următorului X din gamă. După X1. Deşi e pe acelaşi şasiu şi acelaşi pe care îl are şi Mini Countryman. Nu e nimic anormal atât timp cât sunt aceeaşi mărie, cu altă pălărie. Uniformizezi producţia, deci scad costurile şi cresc veniturile. Azi, 2017, Autobild.de publică prima poză cu maşina care va fi lansată la Geneva. Sau cel mai târziu în toamnă, chiar la nemţi acasă (Salonul de la Frankfurt). Maşina este o randare făcută de Avarvarii, un designer care nu le face după ureche, ci după conceptul original BMW şi după ce apar poze spion de la teste. Şi omul le cam nimereşte.

Aşa că peste 95%, BMW X2 va arăta ca în poza cu maşină albastră, pe care o vedeţi în galerie alături de cele spion şi de concept. Tot ziarul german mai scrie că vor fi numai variante 4x4 (hmm...) şi că nu vor exista variante electrice (2 x hmm...). Ni se pare un pic mai mult ciudat să nu scoţi variante 4x2 pentru o maşină în clasa asta mică. Şi să nu scoţi un plugin-hybrid şi tu, acolo, măcar de ochii societăţii civile care te arată cu degetul că nu eşti eco. În fine, ultima informaţie importantă pe care o avem despre noul SUV-uleţ BMW e că va costa între 35 şi 50 de mii de euro. 

BMW X2 CONCEPT / SPION / RANDARE (FOTO)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.