Motocicletă vs maşină: Corvette C7 se bate cu Ducati Diavel. VIDEO

Eterna rivalitate dintre maşini şi motociclete mai înregistrează un episod prin duelul dintre două personaje din lumi complet diferite: Chevrolet Corvette C7 şi Ducati Diavel.

Aţi mai auzit până acum de Chevrolet Corvette, aşa cum aţi auzit şi de Ducati Diavel Carbon. Doar că fanii celor două tabere fructifică orice ocazie şi susţin sus şi tare că maşinile sunt mai rapide, respectiv că motocicletele sunt mai rapide.

Evident, disputa poate fi rezolvată într-un singur fel: cu un duel în care cele două agretate să se bată pe un circuit de drag racing, pe celebrul "sfert de milă". Domnilor, porniţi motoarele, monitoarele şi boxele, după caz:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.