Motor 1.8 TDCi Euro 5 pentru Ford Transit Connect

Deja venerabilul motorul diesel de 1.8 litri rămâne în continuare sub capota utilitarei Ford Transit Connect, însă a fost îmbunătăţit pentru a corespunde normelor de poluare Euro 5.

Motor 1.8 TDCi Euro 5 pentru Ford Transit Connect Motor 1.8 TDCi Euro 5 pentru Ford Transit Connect

Utilitara Ford Transit Connect începe să fie din ce în ce mai cunoscută la noi, fiind fabricată în uzina Ford de la Craiova. Iar, de acum încolo, va fi şi mai puţin poluantă, datorită îmbunătăţirii motorului diesel de 1,8 litri.

Propulsorul 1.8 TDCi a fost upgradat pentru a corespunde normelor de poluare Euro 5, urmând a fi propus în 3 variante de putere: 75, 90 şi 110 CP. Consumul mediu al oricărei variante se cifrează, în teorie, la doar 6 litri/100 km, iar emisiile de CO2 afişează o valoare de 160 g/km.

Diferenţele apar în materie de performanţe, varianta de bază având un demaraj 0-100 km/h de 21 de secunde. Versiunea de 90 CP sprintează în 17,4 secunde, iar cea de top face suta în 14,4 secunde.

Deocamdată, nu avem informaţii dacă acest motor va echipa şi modelele produse la Craiova sau care sunt preţurile valabile pentru noul 1.8 TDCi, dar vom reveni cu detalii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.