Motorizare nouă de la Volvo

Volvo intră în clubul producătorilor care îmbrăţişează cilindreele mici. Era turbo este iarăşi la modă, nu o poveste din istoria automobilului.

Motorizare nouă de la Volvo Motorizare nouă de la Volvo

Volvo va oferi din toamna viitoare un propulsor nou pe benzină în patru cilindri supraalimentat de 1.595 cmc. Volvo a numit acest propulsor GTDi şi îl va oferi în două versiuni de putere T3 şi T4. În versiunea de bază propulsorul oferă 150 CP şi un cuplu motor de 240 Nm.

Cei care vor opta pentru pentru versiunea T4 vor avea acces la 180 CP, iar datorită overboost-ului vor mai fi disponibili 30 Nm. Cuplu motor este disponibil între 1.600 şi 5.000 rpm. Primul model care va primi această motorizare va fi S60 şi V60. Versiunea T3 va fi oerită doar cu o cutie manuală în şase rapoarte, în timp ce T4 va putea fi comandată şi cu o cutie Powershift în şase trepte. Pentru cutiile manuale funcţia Start&Stop va fi echipare standard.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.