Motorola RAZR2 V9 Ferrari

Ferrari intră încă o dată pe piaţa telefoanelor mobile printr-un parteneriat cu Motorola, cu noua ediţie limitată Motorola RAZR V9 Ferrari.

Motorola RAZR2 V9 Ferrari Motorola RAZR2 V9 Ferrari

Motorola RAZR V9 Ferrari Limited Edition este un telefon multimedia cu un design inspirat de la ultimul telefon Motorola de succes - RAZR V3. Cu excepţia unei mici operaţii estetice şi introducerea în telefon a temelor, imaginilor şi tonurilor de apel specifice motoarelor companiei din Maranello, noul Motorola V9 Ferrari este de fapt vechiul Motorola V9. 

mai multe pe www.go4it.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.