Motorola Z8 Ferrari Limited Edition

Motorola şi Ferrari, două branduri de referinţă în domeniile în care activează, şi-au unit forţele şi au scos un produs nou, nu un supercar cu sigla Motorola, ci un supertelefon cu sigla Ferrari....

Motorola Z8 Ferrari Limited Edition Motorola Z8 Ferrari Limited Edition
Motorola Z8 nu este tocmai un telefon nou, dar producătorul american încearcă să îl readucă în atenţia publicului folosindu-se de super notorietatea Ferrari. Z8 Ferrari Limited Edition desi nu va scoate Motorola din eclipsa financiară în care se află, măcar este o afirmare a statutului de producător important, capabil de parteneriate cu marile branduri.

mai multe pe www.go4it.ro
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.