Motorul 1.0 EcoBoost - 42% din vânzările Ford Focus

Cel mai nou propulsor prezentat de filiala europeană a Ford înregistrează deja un succes răsunător sub capota compactei Focus, pe majoritatea pietelor Bătrânului Continent.

Motorul 1.0 EcoBoost - 42% din vânzările Ford Focus Motorul 1.0 EcoBoost - 42% din vânzările Ford Focus

Pentru industria auto, downsizing-ul a devenit mai mult decât o modă, fiind acum o condiţie tot mai importantă pentru a face performanţă. Ford nu a greşit cu propulsorul 1.0 Ecoboost, dar mai ales atunci când a decis să monteze motorul sub capota compactului Focus.

Se pare că numai în luna aprilie, şoselele europene au primit 4.700 de exemplare Ford Focus echipate cu unitatea pe benzină în trei cilindri. Astfel, pe toate cele nu mai puţin de 19 pieţe europene unde modelul este oferit, se înregistreaza creşteri consistente de vânzări.

Vânzările au crescut cu 17% în Franţa, cu 28% în Marea Britanie şi Germania, cu 36% în Olanda şi Spaniaşi chiar cu cu 37% pe piaţa greacă. Mai mult, perspectivele devin şi mai interesante, având în vedere faptul că motorul va ajunge şi pe modelele B-Max şi C-Max.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.