Motorul de hârtie

Cine ar fi crezut că se poate asambla un motor funcţional doar din hârtie. Un canadian excentric pe nume Yee a reuşit acest lucru şi vă prezentăm o galerie foto impresionantă împreună cu două clipuri video.

Evident, când spunem funcţional ne referim doar la acţiunea de mişcare a cilindrilor în blocul motor, dar suficient de ingenios realizată pentru a uimi orice audienţă. S-au folosit 1978 de bucăţi de hârtie, puţină banda de lipit şi câteva elementre electronice menite a pune în mişcare arborele cotit. De asemenea un set de LED-uri simulează apariţia arderii în ciclul motor.

Partea bună la acest motor este că nu este singular şi că poate fi cumpărat pe bucaţi pentru suma de 95 de dolari canadieni. Asamblarea se face de către cumpărător după o parcurgere a unui manual de 595 de pagini. Dar pentru pasionaţi acesta nu reprezintă un impediment.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.