Motorul Ford de 1,0 litri aduce la viaţă o jucărie Hot Wheels. VIDEO

Uzina Ford de la Craiova produce, printre altele, şi minunatul motor de 1,0 litri care a câştigat de trei ori la rând titlul de motorul internaţional al anului. Iar acum, propulsorul care poate încăpea şi într-un bagaj de mână pentru avion a dat viaţă unei maşinuţe de jucărie Hot Wheels.

Motorul Ford de 1,0 litri aduce la viaţă o jucărie Hot Wheels. VIDEO Motorul Ford de 1,0 litri aduce la viaţă o jucărie Hot Wheels. VIDEO

Ceea ce o să vezi în videoclipul de mai jos reprezintă, pe scurt, globalizarea în lumea auto. „Cum adică?” o să te întrebi. Păi, simplu. Maşinuţa aia albastră pe care scrie Hot Wheels e o jucărie pentru oameni mari gândită de inginerii Ford Racing din Statele Unite ale Americii şi Europa şi este propulsată de un motor Ford EcoBoost de 1,0 litri care se construieşte şi la Craiova. Un motor care poate să încapă şi într-un bagaj de mână pentru avion şi care sună demenţial. Cu alte cuvinte, România+Marea Britanie+SUA=LOVE.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.