Muscle-car european – Opel Enigma Design Concept

Cum ar putea arăta un Chevrolet Camaro cu emblemă şi design de Opel? Un designer independent dă un răspuns foarte atractiv la această întrebare.

Muscle-car european – Opel Enigma Design Concept Muscle-car european – Opel Enigma Design Concept

Dintre modelele Chevrolet şi Opel care împart aceeaşi platformă comună, acesta ar putea fi cel mai atractiv: Opel Enigma Design Concept, un muscle-car rezultat din combinaţia dintre Chevrolet Camaro şi...orice alt Opel la care ne-am putea gândi.

Departe de a fi un viitor model de serie, sau măcar un show-car, Enigma Design Concept este creaţia virtuală a unui artist grafic independent - unul nemulţumit de noul Opel Astra OPC, probabil.

Potrivit lui David Cardoso, cel care a conturat acest studiu de design, maşina care combină liniile Astrei GTC cu acelea ale conceptului Flextreme ar putea fi un succesor spiritual pentru celebra Calibra, dar nu are nicio legătură cu actuala strategie Opel.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.