Musk vrea mai multe Tesla Model 3 la vânzare şi are soluţia

Producţia Tesla creşte

Musk vrea mai multe Tesla Model 3 la vânzare şi are soluţia Musk vrea mai multe Tesla Model 3 la vânzare şi are soluţia

Tesla va începe producţia 24/7 pentru Model 3 la fabrica din Fremont, California, pentru a creşte numărul de maşini fabricate, a anunţat Elon Musk.

Producătorul de maşini electrice vrea să construiască 6.000 de sedanuri pe săptămână până la finalul lunii iunie. După anunţ, acţiunile Tesla au crescut cu 2,22% în orele de după închiderea şedinţei de tranzacţionare.


”Ca parte din strategia de a ajunge la un output de 6.000 de modele pe zi, producţia de Model 3 din Fremont va fi pe un model de 24/7”, a scris Elon Msuk. ”Asta înseamnă că vom mai adăuga un schimb de lucru şi vom angaja oameni”.

Ţinta lui Elon Musk depăşeşte asumările anterioare de 5.000 de maşini produse pe săptămână pentru T2.

Miliardarul a mai anunţat că se pregăteşte o nouă pauză zile în producţia de Model 3 luna viitoare, pentru modernizarea fabricilor din California şi Nevada. 

Sursă ZF.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.