Mustang are o nouă emblemă

Ford a dat publicităţii noua emblemă destinată viitoarelor modele Mustang.

Mustang are o nouă emblemă Mustang are o nouă emblemă

Diferente ... vizibileÎn aşteptarea lansării noului Mustang model 2010 în luna noiembrie, Ford a decis să ne stârnească interesul cu o nouă emblemă, despre care oficialii americani chiar au afirmat că ne dă câteva indicii despre modul în care viitorul Mustang va arăta.

"Am vrut sa-i dăm un aspect mai realist. Am ridicat capul pentru a fi mai mândru, iar noua poziţie a gâtului dă impresie de viteză mai mare şi echilibru îmbunătăţit Acum arată mai mul ca un cal sălbatic", a declarat Douglas Gaffka, designer şef pentru noul model.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.