Mustang modern cu exterior de legendă de la Retrobuilt

Mulţi dintre noi ne visăm la volanul unui Mustang clasic pe Route 66, dar preţul destul de piperat şi numărul modelelor din ce în ce mai mic ne trezeşte rapid la realitate. Totuşi, Retrobuilt ar putea să ne ajute.

Mustang modern cu exterior de legendă de la Retrobuilt Mustang modern cu exterior de legendă de la Retrobuilt

Chiar dacă un Mustang clasic este dorinţa supremă a multor pasionaţi, nu oricune îşi poate permite să îşi îndeplinească acest vis. Numărul modelelor originle într-o continuă scădere şi preţul destul de piperat ne aduc cu picioarele pe pământ. Compania americană Retrobuilt vine în ajutorul nostru cu pachetul Shelby GT500CS Convertible.

Totuşi, pentru a beneficia de tratamentul celor de la Retrobuilt va trebui să deţineţi deja un Mustang decapotabil fabricat din 2005 până în prezent. Compania americană va transforma complet look-ul retro-modern a actualelor modele Mustang, aducând design-ul mai aproape de cel original. Kit-ul conţine toate elementele de caroserie necesare pentru a transforma Mustang-ul modern în legenda care a făcut istorie acum mai bine de 40 de ani, faruri, stopuri şi un volan retro.

Retrobuilt nu se opreşte doar la modeificările exterioare şi oferă "Racing Package" destinat îmbunătăţirii performanţelor. Acesta conţine un comprsor mecanic mai mare care aduce puterea motorului la 500 CP, un sistem de frânarea Bear şi o suspensei mai performantă. Din păcate Retrobuilt nu a anunţat preţul pentru aceste modificări.

V-ar tenta un astfel de pachet dacă aţi avea un Mustang?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.