Ne plac raliurile în slow motion. Se pare că şi Ford are o slăbiciune pentru ele. VIDEO

E ceva interesant la un videoclip în slow motion. Cumva, parcă poţi să savurezi mai multă vreme acţiunea care a fost încetinită îndeajuns de mult ca să vezi fiecare detaliu cât se poate de clar. Iar filmarea de mai jos, publicată de Ford, îţi oferă suficiente detalii care merită admirate.

Ne plac raliurile în slow motion. Se pare că şi Ford are o slăbiciune pentru ele. VIDEO Ne plac raliurile în slow motion. Se pare că şi Ford are o slăbiciune pentru ele. VIDEO

După ce a fost folosită tehnica slow motionului în Matrix, toată cinematografia a înnebunit după această minunăţie video. Dar probabil că ştii şi tu că nu orice merge filmat în slow motion. Partea bună pentru noi, pasionaţii de maşini, este că obiectele acestea pe patru roţi arată bine în astfel de filmări, iar cei de la Ford ştiu prea bine asta, fiindcă altfel nu ar fi făcut videoclipul de mai jos.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.