Nebunia săptămânii vine din Finlanda: drifturi, sărituri şi căzături cu motorul (VIDEO)

Nişte băieţi din Finlanda au făcut un videoclip în care îşi fac de cap cu motociclete şi maşini într-un loc în care ar putea fi filmat fără probleme un film despre sfârşitul civilizaţiei.

Nebunia săptămânii vine din Finlanda: drifturi, sărituri şi căzături cu motorul (VIDEO) Nebunia săptămânii vine din Finlanda: drifturi, sărituri şi căzături cu motorul (VIDEO)

O să îţi spunem încă de la început la ce să te aştepţi de la videoclipul de mai jos, ca să nu existe discuţii: e o nebunie, cu oameni nebuni.

E o filmare făcută de băieţii de la StuntFreaksTeam din Finlanda, iar lucurile pe care le-am văzut aici nu prea le-am mai văzut în altă parte. Sigur, toată lumea ştie cum arată un drift sau un stoppie sau un wheelie, dar băieţii ăştia încearcă, parcă, să le facă pe toate deodată. Uneori le iese, alteori nu prea.

VIDEO:

Via Jalopnik

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.