Need For Speed pentru iPhone şi iPod

Oricine va avea NFS pe iPhone se va putea mândri cu faptul că depăşeşte în mod frecvent viteza legală chiar şi când circulă cu metroul sau cu autobuzul. Ba chiar stând aşteptând pe o bancă.

Tehnologiile iPhone şi iPod vor aduce clienţilor ultima versiune a jocului Need For Speed, "Undecover". Need for Speed Undercover va fi adaptat pentru tehnologiile care folosesc Java sau windows pentru mobil. Cât despre preţul sau data şi locul lansării sale încă nu au apărut informaţii. Însă ne aşteptăm să apară cât mai curând, versiunea pentru console fiind lansată spre finalul acestui an.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.