Need For Speed “The Run” – trailer

Iată că numai după o lună de la lansarea lui NFS Unleashed, Electronic Arts face deja public trailer-ul cu noul joc din seria NFS, denumit The Run. VEZI VIDEO!

După cum reiese din trailer, NFS The Run se anunţă a fi extrem de interesant. Jucătorul va fi nevoit să înfrunte situaţii periculoase şi urmăriri de poliţie în drumul său către destinaţie. Acesta va trebui să traverseze tot teritoriul Statelor Unite ale Americii, de la vest la est, plecând din San Francisco şi ajungând în New York.

Lansarea noului NFS The Run va avea loc pe data de 17 noiembrie şi va putea fi jucat pe PC, Nintendo Wii, Xbox 360, Playstation 3 şi Nintendo 3DS.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.