Nemţii lansează noul BMW Z4 2018

Autor: Alexandru Banu 31 iul. 2017 Știri auto

De vreun an, de când s-a oprit vânzarea modelului lansat în 2009 (al doilea), nemţii tot promit a treia venire a lui Z4. Acum se întâmplă, în sfârşit, şi ştim nişte lucruri. Conform Auto Express, o să fie din acel aliaj dubios de uşor şi de rezistent de plastic şi fibră de carbon (CFRP – Carbon Fiber Reinforced Plastic). Până acum, BMW l-a folosit 100% pe i3 şi pe i8. Conceptul ar fi prima etapă a prelansării şi ar trebui să-l vedem la Pebble Beach, ala cum am văzut Seria 8 în Italia (Concorso d’ Eleganza). Înainte de asta, Audi şi Mercedes ar trebui să arate TT-ul şi SLC-ul, deci BMW aşteaptă momentul ei.

Imaginile din galeria foto sunt randări făcute de Avarvarii – un nume consacrat în modelarea 3D a maşinilor în funcţie de pozele spion, de tradiţia producătorului şi de tendinţe. De obicei, maşinile pe care le desenează el, cam aşa arată în realitate, cu foarte-foarte mici modificări. Din ceea ce vedem, plafonul va fi din material textil dar nu e o garanţie că nu va exista şi unul metalic, opţional.

Motoarele vor fi amplasate central, în spatele punţii faţă, cu 4 sau 6 cilindri, biturbo, iar transmisiile vor fi, bineînţeles, spate.

GALERIE FOTO (NOUL BMW Z4)

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide