Neplata amenzii duce la ridicarea maşinii

Şoferii străini care circulă în Marea Britanie cu maşini cu defecţiuni sau nu-şi plătesc amenzile rutiere pot rămâne fără automobilul din dotare.

Neplata amenzii duce la ridicarea maşinii Neplata amenzii duce la ridicarea maşinii

Şoferii străini care comit abateri la regimul circulaţiei rutiere pe teritoriul Marii Britanii pot rămăne fără autoturism dacă nu îşi achită amenzile date de poliţiştii britanici, potrivit unor reglementări pe linie de circulaţie intrate recent în vigoare. Ministerul Administraţiei şi Internelor din România ( MAI ) a anunţat, vineri, că a fost informat de ataşatul de afaceri interne de la Londra, despre noile prevederi pe linie de circulaţie care îi vizează pe cetăţenii străini.

Astfel, românii care călătoresc în Marea Britanie trebuie să ştie că şoferii de autoturisme înmatriculate în afara acestei ţări şi care comit abateri la regimul circulaţiei rutiere sunt sancţionaţi de poliţiştii britanici cu amenzi de până la 900 de lire sterline, care pot solicita şi plata amenzii pe loc. În situaţia în care şoferii străini nu pot plăti amenzile sau în cazul în care maşinile prezintă defecţiuni, poliţia poate lua măsura imobilizării autovehiculelor până la plata amenzii sau până la remedierea defecţiunii.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.