New York 2011: Jaguar XF facelift prezentat în premieră mondială

Jaguar XF şi XFR au suferit facelift-uri, ambele modele vor fi prezentate în premieră mondială cu ocazia Salonului Auto de la New York.

New York 2011: Jaguar XF facelift prezentat în premieră mondială New York 2011: Jaguar XF facelift prezentat în premieră mondială

Noul look al Jaguar-ului XF facelift se apropie foarte mult de cel al modelului XJ, de fapt ambele maşini au, de acum, elemente comune provenite de la conceptul C-XF. Modificări majore au fost operate în partea frontală, mai precis la nivelul blocurilor optice, incluzând lumini de zi. Mai mult decât atât, au fost redesenate, de asemenea, grila faţă, capota, prizele de aer laterale, blocurile optice spate, care de acum beneficiază în totalitate de tehnologia LED. Pentru ca "piesajul" să fie complet, cei de la Jaguar au modificat şi linia portbagajului, iar spoilerele au fost şi ele redesenate.

La interior modificările sunt ceva mai subtile: Jaguar XF facelift beneficiază de un nou volan, de scaune revizuite, iar instrumentarul de bord a fost şi el un pic modificat.

În Europa, Jaguar XF facelift va benecia de un nou motor diesel de 2,2 litri, capabil să dezvolte o putere de 190 CP şi un cuplu motor de 450 Nm, unitatea fiind dezvoltată dintr-un propulsor Ford regăsit pe Land Rover Freelander. Cei de la Jaguar susţin că maşina echipată cu acest motor va accelera de la 0 la 100 km/h în 8 secunde şi va atinge o viteză maximă de 225 km/h, totul la un consum mixt de doar 5,4 litri/100 km.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.