New York 2011: Kia Soul facelift vine cu modificări subtile

Kia va prezenta la Salonul Auto de la New York 2011, Kia Soul facelift, maşina prezentând o serie de modificări exterioare foarte subtile.

New York 2011: Kia Soul facelift vine cu modificări subtile New York 2011: Kia Soul facelift vine cu modificări subtile

La partea exterioară, facelift-ul lui Kia Soul aduce foarte puţine modificări, fiind aproape insesizabile. Vorbim de redesenarea blocurilor optice faţă, care de acuma includ lumini de zi, de o nouă capotă şi de spoilere faţă/spate care au fost supuse unui mic update.

Ceea ce s-a schimbat cu adevărat, conform celor de la Kia, este echiparea maşinii cu noi propulsoare şi introducerea unei noi cutii de viteze cu şase rapoarte. Noile motoare sunt după cum urmează: o unitate de 1,6 litri care dezvoltă 135 CP şi două propulsoare de 2,0 litri care dezvoltă 142 CP şi respectiv 160 CP.

Mai multe informaţii vor fi disponibile cu ocazia conferinţei de lansare din cadrul Salonului Auto de la New York 2011.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.