New York-ul adoptă o flotă de 70 de maşini electrice

Primăria din New York îşi măreşte flota de maşini electrice cu încă 70 de automobile electrice, fiind cea mai mare achiziţie de această natură.

New York-ul adoptă o flotă de 70 de maşini electrice New York-ul adoptă o flotă de 70 de maşini electrice

Primăria oraşului american New York a achiziţionat o flotă de 70 de maşini complet electrice în vederea reducerii costurilor de consum. Din flotă fac parte 50 de Chevrolet Volt, 10 Ford Transit Connect complet electrice şi 10 maşini utilitare, deasemeanea complet electrice.

Cele 70 de maşini se adaugă celor 430 de automobile EV care deja sunt în "armata" municipalităţii din New York, autovehicule care duc o "luptă" de reducere a gradului de poluare. "Acestea (cele 70 de autovehicule electrice) reprezintă cea mai mare achiziţie de maşini electrice, adăugându-se celei mai mari flote de acest gen din America", a declarat primarul Bloomberg.

Administraţia New York-ului lucrază la un proiect prin care să achiziţioneze o flotă de aproximativ 1.300 de taxi-ului electrice. În acest sens, Nissan colaborează cu primăria şi cu o serie de taximetrişti, în cadrul unui program pilot de testare a eficienţei maşinilor electrice în postura de taximetre într-un oraş extrem de aglomerat precum New York-ul.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.