NFS pe străzile Rusiei: Nissan GT-R VS. Lamborghini Gallardo. În total, 3.000 CP

De obicei, clipurile video cu maşini din Rusia sunt cu accidente sau cu tot felul de întâmplări care ne lasă cu zâmbetul pe buze. De data aceasta, însă, clipul pe care îl veţi vedea iese din tiparele filmărilor ruseşti cu care ne-am obişnuit.

NFS pe străzile Rusiei: Nissan GT-R VS. Lamborghini Gallardo. În total, 3.000 CP NFS pe străzile Rusiei: Nissan GT-R VS. Lamborghini Gallardo. În total, 3.000 CP

Când un grup ruşi bogaţi se adună într-o parcare cu maşinile lor care au şi 1.500 de cai putere, există şanse mari ca jocul Need For Speed să se transforme în realitate. Iar în cazul clipului video de mai jos, acest lucru chiar s-a întâmplat.

Subiectul principal este lupta dintre un Nissan GT-R AMS Alpha 12+ şi un Lamborghini Gallardo Nera Twin Turbo Race Version preparat de Underground Tuning. Fiecare maşină are 1.500 de cai putere sub capotă şi rulează cu combustibil de curse.

La un moment dat, apare în cadru şi un Hennessey Corvette ZR1 cu "doar" 750 de cai, dar şi un Ford Focus de poliţie care îi va opri pentru câteva minute pe cei care gonesc cu viteze de până la 360 km/h pe autostradă.

Video:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.