Nimbus Concept e-Car te poate duce în orice loc de pe glob

Cum teleportarea există momentan doar în filmele science-fiction, variantele prin care se poate ajunge în mai toate colţurile pământului sunt limitate. Dar Nimbus Concept e-Car este una care ne-a atras atenţia.

Nimbus Concept e-Car te poate duce în orice loc de pe glob Nimbus Concept e-Car te poate duce în orice loc de pe glob

Prototipul (deocamdată virtual) Nimbus e-Car pare desprins din cărţile lui Jules Verne, dar în realitate lucrurile sunt mult mai simple. Studiul este semnat de brazilianul Eduardo Galvani, un designer care a ales ca Nimbus să arate ca un glob de sticlă cu elemente din titan şi fibră de carbon.

Eduardo promite că Nimbus poate explora orice zonă de pe Pământ, indiferent de condiţiile ostile pe care le-ar putea întâlni, din Sahara până în inima junglei amazoniene. Unde mai pui că poţi să-ţi iei până la patru prieteni cu tine când încerci să călătoreşti până la capătul lumii. Autonomia propusă de designer se încadrează între 260 şi 320 km, în timp ce viteza maximă este cotată undeva la 160 km/h.

Pentru asta vei fi ajutat de un propulsor electric care ar dezvolta 180 CP, amplasat central, care îşi va livra resursele către toate cele patru roţi. Nimbus ar urma să ofere patru moduri de condus (Energy Saver, Standard Trip, Faster Cruise şi 4WD), o funcţie de pilot automat, un sistem de auto-curăţare la exterior şi mai multe gadget-uri anti-furt.

Sursa: hemisferiocriativo.com

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.