Nimic în Univers nu putea să-l pedepsească mai bine decât karma

Nu are nicio scuză

Nimic în Univers nu putea să-l pedepsească mai bine decât karma Nimic în Univers nu putea să-l pedepsească mai bine decât karma

Natura are legile ei. Iar atunci când o deranjezi din firescul ei, s-ar putea să fii tu cel deranjat. Şi se spune că tot ce se cam întâmplă natural – şi nu numai se spune, este şi demonstrat –, se întâmplă din cauza noastră (ok, poate mai puţin cutremurele). Atunci când însă o cauţi cu lumânarea, lovitura e mult mai dură.

GPL, GNC, benzină sau diesel? Care poluează cel mai puţin?

Atât de dură că realmente nu ştii ce te-a lovit. Acest individ a forţat natura lucrurilor atunci când s-a hotărât complet aiurea să stârpească un stol. De ce? Probabil că nici el nu ar avea un răspuns. Variantele “de bou”, “de imbecil”, “de retardat” sunt egale şi certe în aceeaşi măsură în acest caz. Numai că. Numai că principiul reacţiunii l-a lovit mai tare decât se aştepta. Păsările şi-au luat zborul la timp, ier el s-a izbit violent de o bordură pe care nu a văzut-o. O meriţi, prietene!

VIDEO AICI (aveţi un buton de view in tweet-ul respectiv pe care trebuie să apăsaţi. Materialul conţine imagini cu caracter emoţional şi din acest motiv terbuie să apăsaţi "view")

 

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.