Nissan 150 FR - schiţe

În anii '80, Nissan a avut în gamă un coupe de mici dimensiuni, botezat 100 NX. Acesta ar putea renaşte, profitând de platforma tehnică a lui Clio şi a viitorului Micra.

Nissan 150 FR - schiţe Nissan 150 FR - schiţe
Conform unei reviste auto japoneze, Nissan ar putea reintra în domeniul coupe-urilor mici, numele speculat pentru un nou model fiind 150 FR. Acesta ar urma să aibă o lungime de maxim 4 metri şi o configuraţie de 2+2 locuri, în timp ce motorizările vor fi de cilindree redusă. Totuşi, dată fiind existenţa lui Clio RS, modelul japonez ar putea profita din plin de experienţa francezilor, nefiind exclus ca viitorul GT-R să primească un frăţior dopat.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.