Nissan 350Z vs Mercedes E55 AMG cu un tractor în remorcă. VIDEO

Situaţiile în care doi şoferi mândri de ce conduc vor să se dueleze din prea mult exces de zel nu sunt o noutate, dar când te încumeţi să faci o liniuţă cu un Nissan 350Z, un tractor în remorcă nu e cea mai indicată soluţie.

Nissan 350Z vs Mercedes E55 AMG cu un tractor în remorcă. VIDEO Nissan 350Z vs Mercedes E55 AMG cu un tractor în remorcă. VIDEO

Cu toate acestea, posesorul unui Mercedes-Benz E55 AMG a găsit de cuviinţă să accepte provocării unui şofer aflat la volanul unui Nissan 350Z. Chiar dacă sedanul german are ataşată o remorcă în care se află un tractor.

Nu este cel mai corect duel posibil, însă rezultatul s-ar putea să vă surprindă. Cine credeţi că iese învingător din această liniuţă?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.