Nissan a inventat mingea de golf care nu ratează niciodată gaura

Nissan a dezvoltat o minge de golf care te poate ajuta să nimereşti gaura chiar şi cu ochii închişi. Producătorul japonez a prezentat un video în care un copil de vârstă preşcolară care loveşte mingea cu crosa şi reuşeşte un putting care l-ar lăsa cu gura căscată chiar şi pe Tiger Woods. Videoclipul face parte dintr-o campanie de promovare a viitoarei generaţii de sisteme de asistenţă ProPilot, care va debuta luna viitoare pe Nissan Skyline.

Nissan a inventat mingea de golf care nu ratează niciodată gaura Nissan a inventat mingea de golf care nu ratează niciodată gaura

Mingea fermecată se bazează pe un sistem de camere şi motoare electrice pentru a calcula traiectoria ideală şi pentru a direcţiona mingea. O cameră video supraveghează terenul şi detectează poziţia mingii şi a găurii. Când mingea se mişcă, sistemul de monitorizare calculează traiectoria corectă şi ajustează traiectoria. Graţie motorului electric intern, mingea păstrează traiectoria corectă până când cade în gaură.

Tehnologia este parte a pachetului avansat de sisteme de asistenţă ProPilot, care va fi lansat într-o versiune actualizată pe noul Nissan Skyline luna viitoare, în Japonia. Producătorul japonez a mai folosit metode ingenioase de marketing pentru a promova tehnologiile sale de conducere autonomă, printre acestea fiind prezentarea unui scaun care se mişcă singur şi papuci care se parchează singuri.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.