Nissan a inventat mingea de golf care nu ratează niciodată gaura

Autor: Cristian Agatie 29 aug. 2019 Știri auto
Nissan a inventat mingea de golf care nu ratează niciodată gaura

Mingea fermecată se bazează pe un sistem de camere şi motoare electrice pentru a calcula traiectoria ideală şi pentru a direcţiona mingea. O cameră video supraveghează terenul şi detectează poziţia mingii şi a găurii. Când mingea se mişcă, sistemul de monitorizare calculează traiectoria corectă şi ajustează traiectoria. Graţie motorului electric intern, mingea păstrează traiectoria corectă până când cade în gaură.

Tehnologia este parte a pachetului avansat de sisteme de asistenţă ProPilot, care va fi lansat într-o versiune actualizată pe noul Nissan Skyline luna viitoare, în Japonia. Producătorul japonez a mai folosit metode ingenioase de marketing pentru a promova tehnologiile sale de conducere autonomă, printre acestea fiind prezentarea unui scaun care se mişcă singur şi papuci care se parchează singuri.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult
Pro Motor

Comentarii
Inchide