Nissan Aprio

Au trebuit să treacă 3 ani de la lansare pentru ca modelul Logan să fie disponibil şi sub sigla constructorului Nissan, premiera având loc în Mexic.

Nissan Aprio Nissan Aprio

Modelul este modificat sensibil faţă de versiunea vândută în Europa, schimbările fiind demne de un adevarat facelift. Partea frontală are acum un nou spoiler şi o grilă faţă ce acomodează sigla Nissan iar în spate diferentele constau doar în schimbarea numelui modelului: Aprio. În interior avem un nou volan, un design nou al butoanelor de pe consola centrală şi feţe de uşi cu un aspect mai modern. Aprio va fi disponibil pe piaţa mexicană cu un motor de 103 CP cuplat la o cutie de viteze manuală cu 5 trepte iar în viitor s-a anunţat posibilitatea unei cutii automate. Se aşteaptă de asemenea ca principalele modificări aparute pe Nissan Aprio să se regăsească şi la un viitor facelift al Loganului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.