Nissan Cube

Potrivit celor de la "Whatcar", cea de-a treia generaţie al lui Nissan Cube se va comercializa şi în Europa.

Nissan Cube Nissan Cube
Potrivit celor de la "Whatcar", boss-ul Nissan, Carlos Ghosn, a confirmat faptul că Nissan Cube se va comercializa şi în Europa. Generaţia actuală se vinde exclusiv în Japonia, Carlos Ghosn declarând pentru revista britanică, că generaţia următoare va "vedea multe pieţe de desfacere".

Nissan Cube se distinge printr-un design atipic a caroseriei, fiind după cum îi spune şi numele, sub formă de cub, maşina fiind destinată cu preponterentă traficului urban din marile metropole. Măsurând 3,7 metri în lungime şi 1,6 metri în înălţime, Nissan Cube este ceva mai mare decât Fiat Panda, dar are aceaşi lungine ca şi Opel Agila sau Suzuki Splash. Nissan Cube este construit pe platforma tehnică al lui Nissan Micra şi este propulsat de un motor de 1,5 litri care dezvoltă 109 CP.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.